Read the Official Description

Осветљење техничар курс

Осветљење у живом наступу је од суштинског значаја за максимални утицај на публику. У току расвјете нудимо у ЦПА Онлине, обезбедили смо и неопходну обуку да би могли да изаберете најприкладнији тим за сваку производњу и расвете у различитим медијима, узимајући у обзир аспекте као што су ликови, сцене, Стопа концерт, предмет телевизијског програма и инструкцијама добијеним на техничком, уметничке и продукције пројекта.

Желели смо да дају осветљење техничар наравно веома професионалан приступ са више практичних вежби. Дакле, ви ћете научити прве руке координата као професионални процес инсталације расвете техничар и одржавање сценског осветљења за осветљење једног пројекта који се односи на филму, телевизији, фотографије, извођачких уметности и живу музику. Када курс је завршен осветљење, ви ћете бити савршено спремни да ураде посао за осветљење техничар. Сазнајте како да га добијете одмах!

ТЕМАРИО

  1. Светло
  2. Основни Струја
  3. Опрема за осветљење
  4. Иллуминатион технике у различитим медијима
  5. Боја
  6. Процес Скупштине и ротирање
  7. Документација за осветљење
  8. Превенција професионалних ризика

ПРАКТИЧНА САДРЖАЈ

Добровољни сесије пракса ће бити спроведена у аудиовизуелним објектима Салдуие ЗКП (Сарагоса) Фондације, чији је циљ експеримента са аудиовизуелном опремом за допуне програмске садржаје.

See 30 more programs offered by CPA Online »

Ovaj kurs je Online студије
Start Date
sept. 2019
Duration
300 Време
Fleksibilno vreme
Redovne studije
By locations
By date
Start Date
sept. 2019
Application deadline

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date