Read the Official Description

Програм Хигхлигхтс

Да ли планирате да се упишу у једном од академских програма Виу, али се не осећају као да су добро опремљени са академском енглеском? Или си тренутно у академском програму и жели да буде бољи у давању презентација или писање истраживачких радова? Чак и ако само да се енглески класу да прошири свој речник и повећавају течност, ВИУ је Енглески као други језик (ЕСЛ) Онлине Програм нуди часове који одговара Вашим потребама.

Енглески је доминантан језик у области комуникација, науке, бизниса и забаве. Због тога, као вешт у енглеском отвара многа врата у међународном тржишту рада.

ЕСЛ онлине курсеви Виу су интерактивна и дизајниран да помогне студентима бити академски успешна. Тхе ЕСЛ онлине програм нуди седам недеља формат научио од факултета који су стручни енглески језик инструктори и искусни у настави разнолику популацију ученика. Узимајући ЕСЛ онлине курсеве, студенти ће развити вештине неопходне како би постали самоуверени писци, који говоре звучници, ефикасни слушаоци и читаоци јаки.

Са Виу ЕСЛ онлајн, студирам академски енглески са било ког места у било ком тренутку!

Програм Исходи

По успешном завршетку ЕСЛ онлине курсева, студенти ће развити:

  • Слушања вештине и самопоуздање да може да даје презентације користећи исправан граматику, јасан изговор и јаке организационе способности;
  • Стратегије за белешке, времена управљања, полагања испита, као и групни рад;
  • Вештине за љигави и скенирање различите текстове за информације;
  • Ревизија и уређивање способности за писмених задатака; и
  • Истраживања и цитатион вештине помоћу Америцан Псицхологицал Ассоциатион (АПА) формат

iza ЕСЛ

Након успешно завршеног ЕСЛ курсеве и јачање своје академско енглески, имаћете могућност да настави своје студије у једном од академских програма виу је.

ЕСЛ Онлине Курсеви

  • Високи Напредна Говор и слушање
  • Високи Напредна Читање и писање
Program taught in:
енглески језик
Ovaj kurs je Online студије
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Fleksibilno vreme
By locations
By date