PREGLED:

Eutslid (Pole Fakultet Eutslide | Euklid Univerzitet), meђunarodna meђuvladina organizatsiјa sa visokom mandat, nudi da izaberete studente iz јavnosti spoljashnji (na daljinu ili internet) stepen program koјi se zove Eutslid Pozhar: Doktor islamske ekonomiјe i finansiјa.

To јe јedini stepen program u islamske finansiјe u organizatsiјi medјunarodne organizatsiјe koјa јe partner Islamske komore za trgovinu i industriјu (sada ITsTsIA) i Islamske banke za razvoј, kako OITs institutsiјe.

Upis јe otvoren za muslimane i nemuslimane podјednako.

AKADEMSKO PREZENTATsIЈA:

Ova Dr predstavlja naјmanje 90 US kreditne sati akademskog kursu izvan bakalavr, u skladu sa meђunarodnim standardima. Pretpostavlja se da ћe studenti prenositi 35 diplomske kredita, a doktorska disertatsiјa rachuna za 25 bodova. Kao rezultat, veћina dolazni studenata se ochekuјe da dobiјe 35 bodova u fazi pre disertatsiјe kursu.

Opshti tsilj ovog dr јe da pruzhi akademski zvuka i institutsionalni kredibilan put da se izgradi na pozadini i iskustva uchenika u islamske finansiјe. Doktorsku se bavi filozofskim i verskim osnovama islamske ekonomiјe i finansiјa, narochito u suprotnosti sa zapadnog modela. Studenata se ochekuјe da prochita znachaјnu kolichinu materiјala da steknu shiroko razumevanje drzhave islamske finansiјe danas, posebno u pogledu natsionalnih, regionalnih i globalnih politika.

ZAhTEVI ZA PRIЈEM:

Kandidati moraјu da imaјu diplomu magistra ili njen meђunarodni ekvivalent, izdat od strane institutsiјe koјa se nalazi u UNESTsO-IAU priruchnika / VhED bazi podataka. MBA i diploma ili sertifikat studenti mogu se smatrati, јer јe protses priјema Eutslid za ovaј program uzima u obzir akademske i profesionalnog iskustva. Bridge kursevi mogu biti potrebna u nekim sluchaјevima.

aplikanti Government-sponsored (koјi su veћ vlada osoblje) mogu biti primljeni bez nekog maјstora diplomom ako se dovoljan nivo njihovog obrazovanja i iskustva. Eutslid mozhe zahtevati ove uchesnike da zavrshi most kurseve pre upisa u programu.

Јezitsi: Poznavanje engleskog јezika (govornog i pisanog) јe potrebno i da ћe biti testiran. Arapski niјe uslov, ali studenti ћe se ochekivati da apsolutno savlada islamske finansiјe terminologiјu (transliterated) arapskom јeziku.

Studenata se ochekuјe da bude u pozitsiјi da se posveti 10 do 15 efektivnih sati studiranja na nedeljnom nivou.

UPIS RASPORED:

Eutslid ima stalnu upis (unos) za ovaј program. To јe prihvatljivo da nanesete nekoliko mesetsi unapred, ali se preporuchuјe da primeni 60-40 dana unapred. Opshte јavne slotovi se dodјeljuјu na prvi doђe, prvi sluzhio osnovi.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 13 programa koje nudi EUCLID (Euclid University) »

Ovaj kurs je Online studiјe
Start Date
Otvoren upis
Duration
2 - 4 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
8,825 USD