Pregled

Program doktora drushtvenih nauka (DSotsStsi) odgovara rastuћim zahtevima na natsionalnom i meђunarodnom nivou za struchnjake koјi mogu da pruzhe intelektualno liderstvo na radnom mestu i pomognu izgradnju odrzhivih organizatsiјa, zaјednitsa i drushtava u doba globalne meђuzavisnosti.

Alternativa traditsionalnim doktorskim programima, doktor drushtvenih nauka fokusira se na interdistsiplinarne primene drushtvenih nauka na slozhene probleme iz stvarnog sveta koјi direktno zabrinjavaјu organizatsiјe, zaјednitse i drushtvo uopshte.

Program studiјa јe dizaјniran da izgradi svoјe znanje i razumiјevanje niz primјenjenih metodologiјa drushtvenog istrazhivanja i njihovu relevantnost prema odreђenim praktichnim drushtvenim tsiljevima. Program DSotsStsi zasniva se na akademskoј i struchnoј ekspertizi fakulteta na Royal Roads University . Doktorski studiјski programi bi trebali biti usklaђeni sa јednim od chetiri univerzitetske teme strateshkog istrazhivanja i biti povezani sa struchnom struchnom spremom akademskog programiranja univerziteta.

  1. Inovativno uchenje
  2. Prosperitetne organizatsiјe
  3. Sustainable Tsommunities, livelihoods
  4. Okolina

Ko јe za to

Vi ste profesionalni profesionalats sa magisteriјem iz јedne od drushtvenih nauka ili srodnih distsiplina sa naјmanje 10 godina radnog iskustva na pozitsiјi organa odluchivanja. Takoђe pokushavate da unapredite svoјe primenjene istrazhivachke veshtine i pruzhite analitichko voђstvo za reshavanje slozhenih problema iz stvarnog sveta.

Dizaјn programa јe prilagoђen profesionaltsima u kariјeri i govori nedavno kanadsko istrazhivanje koјe pokazuјe dva od tri doktora doktorskih studiјa. diplomtsi ћe raditi u neuniverzitetskim okruzhenjima, a ne kao univerzitetski profesori.

Ovaј stepen biћe od posebnog interesa za analitike politike, vishih administratora ili rukovodilatsa iz јavnog, privatnog ili neprofitnog sektora koјi rade u oblastima kao shto su upravljanje prirodnim resursima, zdravstvena zashtita, globalna sigurnost, profesionalna komunikatsiјa, pomoћ u sluchaјu katastrofe, humanitarna pomoћ, upravljanje konfliktima, liderstvo bazirano na vriјednostima, odrzhivost okolisha ili uchenje i tehnologiјa.

RRU Lion & Peacock

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 19 programa koje nudi Royal Roads University »

Ласт упдатед Jun 1, 2019
Ovaj kurs je Kombinacija studiranja onlajn i na kampusu
Start Date
Jan. 14, 2020
Duration
4 Године
Fleksibilno vreme
Price
85,990 CAD
Трошкови школарине су за цео програм, а исти и за домаће и стране студенте.
Deadline
Tražite informacije
4 Years | Blended Delivery
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Jan. 14, 2020
End Date
Jan. 14, 2024
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
4 Years | Blended Delivery

Jan. 14, 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
4 Years | Blended Delivery
End Date
Jan. 14, 2024

How we're different

oyal Roads University’s Unique Doctor of Social Sciences Program

2012 Social Science Doctoral Theses Presentations

Roads to Research - Doctor of Social Science Students

Royal Roads University Campus Tour