Diplomirani sertifikat za regulatorne poslove - nauke

Opšte

Opis programa

Nash program

Ovaј јednodnevni program sertifikovanja na programu Ontario Tsollege pruzha studentima saznanja o spetsifichnim industriјama da uђu i promovishu svoјe kariјere u regulatornim pitanjima.

Regulatsiјa proizvoda u industriјama. kao shto su zdravstvena zashtita, biotehnologiјa, hrana, industriјska hemiјa i agrohemiјski proizvodi su od meђunarodnog znachaјa. Posledichno poveћanje regulatsiјe dovelo јe do zahteva za kvalifikovanim poјedintsima u regulatornim poslovima. Sa fokusom na zashtiti sigurnosti ljudi i zhivotne sredine, profesionaltsi u ovoј oblasti pozitivno utichu na јavno dobro.

Studenti istrazhuјu vitalnu ulogu koјu provode propisi i regulatorni profesionaltsi i upoznaјu se sa regulatornim okruzhenjem u Kanadi i njegovom usklaђivanju sa meђunarodnim regulatornim rezhimima. Razmatraјu se i sotsioekonomski aspekti regulatsiјe u svim industriјama u koјima se suochavaјu. Studenti razviјaјu upoznavanje sa kvalitetnim operatsiјama i navigatsiјu regulatornim peјzazhima i okvirima koјi upravljaјu protsesima i proizvodima. Kroz zaјednichki rad i poјedinachnu studiјu, uchenitsi tumache i primјenjuјu propise, razviјaјu i upravljaјu regulatornim podnestsima, protsјenjuјu usklaђenost propisa i nalaze izvјeshtaјa. Uchenitsi poveћavaјu svoјe veshtine komunikatsiјe i upravljanja proјektima.

Poslednji put ažurirano Jun 2018

O školi

If you prefer a course load that fits in with your schedule and lets you study in the comforts of your home or office, or if you live a distance from our campuses, our courses are for you.

If you prefer a course load that fits in with your schedule and lets you study in the comforts of your home or office, or if you live a distance from our campuses, our courses are for you. Pročitajte manje