Read the Official Description

Ми смо провајдер онлине образовних програма са канцеларијама у Уједињеном Краљевству. Наши програми се предају на 3 језика за све.

Зашто бацхелор маркетинга?


У глобалној и високо конкурентној ери, компаније се морају разликовати и стицати специјализоване људске ресурсе. Ова потреба повећава тражење високо квалификованих професионалаца са напредним маркетиншким знањем, снажним вештинама решавања проблема и креативним мишљењем./>

Бацхелор оф Маркетинг из Лондонске школе за дизајн и маркетинг биће важан корак у вашој каријери и нуди вам три алата:

 • Знање: стицање снажног знања о концептима, алатима, моделима и праксама;
 • Капацитети: способност стварања, планирања, имплементације и усмјеравања успјешних пројеката;
 • Став: развој важних особних карактеристика, као што су стратешко размишљање, методологија, аутономија, флексибилност и поверење.

ЛСДМ Маркетинг Дегрее је искључиво онлине и доступан је на енглеском, шпанском и португалском језику.


Лондонска школа дизајна и маркетинга/>

Где страст постаје професија


ОПШТА ПЕРСПЕКТИВА КУРСА/>


Увод/>

Наш дипломирани инжењер маркетинга створен је за оне који желе стицати нове вештине, знање из маркетинга, промовисати решења и предлоге за менаџмент и маркетинг. Креативно и стратешко размишљање о нашем курсу је на челу маркетиншког менаџмента, нудећи ЛСДМ студентима знање и разумевање маркетиншких пракси у пословном контексту. Његова веома практична компонента ће омогућити студентима ЛСДМ-а да креирају таблицу стратегија маркетинг маркетинга и процесе и технике анализе и евалуације.


Способности учења/>

Наш бацхелор у маркетингу припрема професионалце за различите области маркетинга и менаџмента, пружајући напредну и широку едукацију, координирану и подржану најновијим развојем у научним и технолошким областима. План студије ЛСДМ маркетинга развијен је и подељен у три различите фазе:


Фаза 1/>

Прва фаза, која одговара првој години нашег курса, тежи студентима да стекну знање и разумевање концепата, алата и модела, као и одговарајуће међусобне односе у главним областима маркетиншког знања. У овој фази, очекује се да ће ЛСДМ студенти дефинирати пословне концепте и проблеме везане за маркетинг менаџмент, као и примијенити истраживачке алате и методе. Генерално, развијат ће се сљедеће могућности:

 • Дубоко разумевање тржишног концепта, његовог аспекта и релевантности данас;
 • Интеграција и разумевање тренутних модела управљања, заснованих на трилогији ДДА (Дијагноза, Одлука, Акција);
 • На основу солидне дијагнозе, идентификација прозора могућности;
 • Дијагностички баланс и маркетиншка стратегија;
 • Калибрација и доношење одлука о стратегијама, артикулисање циљева, сегментација, фокусирање, позиционирање и маркетинг-мик;
 • Акциони планови су били усредсређени на принципе извршења, фокусирани на задовољство појединаца и организација, истовремено у складу са циљевима пословања и околине.


Фаза 2/>

Друга фаза, која одговара другој години нашег курса, тежи студентима ЛСДМ вјештине које ће им помоћи да планирају, усмјеравају и закључују пројекте који се примјењују на претходно стечено знање. У овој фази ЛСДМ студенти ће развити истраживачке способности и моћи ће креирати извјештаје о подацима, идејама, закључцима и / или препорукама, припремати презентације с квалитетом, користити статистичке алате за сакупљање, анализу и тумачење података, искористити прилике за лични развој и искуство нових идеја и понашања.


Фаза 3/>

Трећа фаза, која одговара трећој години нашег курса, настоји да консолидује знање стечено у претходним јединицама курса и напредак са поверењем, реалношћу и предузетничким духом. У овој фази, ЛСДМ студенти ће развити свој завршни пројекат, наравно кроз ове задатке:

 • Флексибилност: способност управљања различитим пројектима и перспективама;
 • Уверење: веровање у своје способности и перформансе;
 • Реализам: направите брзу процену својих способности;
 • Предузетништво: способност развоја и продаје идеје, производа или услуга;
 • Имати отворен ум и међународно размишљање, развијајући проактивно понашање.


Наставно особље/>

Наше наставничко особље чине квалификовани, цењени и искусни наставници. Осим академског нивоа доктората, они представљају консолидоване професионалне каријере, међусобно повезујући академску компоненту на тржиште рада.


Тутор центар/>

ЛСДМ студенти прате недељно кроз Тутор центар који се састоји од тима ментора специјализованих за маркетинг, са мајсторима и вишегодишњим доказаним искуством. Наш Тутор Центар је доступан и на енглеском, шпанском и португалском језику.


Циљеви и професионални излази/>

Наш бацхелор у маркетингу намијењен је студентима, професионалцима, менаџерима и предузетницима са амбицијом или консолидованом каријером у маркетинг индустрији. Студенти нашег бацхелора у маркетингу имају прилику да раде у комуникацијским агенцијама, компанијама у различитим продајним областима или развијају производе или услуге, студије тржишта, дигитални маркетинг и оглашавање, преузмући функције менаџера маркетинга, креативаца, менаџера клијената, пословних менаџера, између осталог.


СТРУКТУРА/>


Наш степен маркетинга је 100% онлине, створен за учење у складу са доступношћу наших студената и без фиксног распореда. То значи да ЛСДМ ученици могу одредити када и гдје могу приступити нашем садржају и обављати задатке процјене. Само коначни задаци и специфичне презентације биће заказани у одређено време, који ће бити благовремено достављени студентима ЛСДМ-а./>

За око 36 месеци, ЛСДМ студенти ће завршити нашу диплому маркетинга акредитован од стране Универзитета за креативне умјетности (УЦА), једног од најбољих специјалних универзитета у Уједињеном Краљевству.


Методе наставе и учења усвојене на овом курсу:/>

 • Предаје на енглеском, шпанском и португалском језику.
 • Максимално 3 јединице истовремено и завршни пројекат;
 • Садржаји јединица су асинхрони и организовани су недељним темама;
 • Наш туторски центар дјелује као алат за подршку и интеракцију за наше ученике;
 • Онлине ресурси (као што су конференције, семинари и дискусије, вјежбе и сесије повратних информација, форуми, онлине дискусионе групе и практичне вјежбе).
Program taught in:
шпански
енглески језик
португалски

See 3 more programs offered by London School of Design and Marketing (ES) »

Last updated March 29, 2018
Ovaj kurs je Online студије
Start Date
apr. 2019
Jun 2019
Duration
30 Месеци
Redovne studije
Price
8,550 GBP
Укупна цена Оцјена: 10 260 Британска фунта
By locations
By date
Start Date
apr. 2019
Application deadline
Start Date
Jun 2019
Application deadline
Start Date
avg. 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
dec. 2019
Application deadline