Read the Official Description

Ми смо провајдер онлине образовних програма са канцеларијама у Уједињеном Краљевству. Наши програми се предају на 3 језика за све.

Зашто дизајн?


Дизајн никада није био толико важан. То је део нашег свакодневног живота јер га можемо наћи у свим производима које користимо, на сајтовима које смо консултовали или на апликацијама које инсталирамо на нашим паметним телефонима./>

Бацхелор оф Десигн на Лондон Сцхоол оф Десигн и Маркетинг ће вам помоћи у стварању каријере у креативном свету и може бити неопходан стимуланс за постизање нових циљева, ослобађање ваше креативне стране и стварање моћних пројеката који инспиришу и мотивишу људе. Наша диплома дизајна заснована је на три основне тачке:

 • Знање: савремено и опширно разумевање појмова, алата, историје и метода пројектовања уопште, као и веза између главних области активности;
 • Капацитети: способност стварања, плана, имплементације и управљања пројектима успјешно са стеченим знањем;
 • Став: развити личне карактеристике, као што су флексибилност, емпатија, реализам и предузетништво.

ЛСДМ Десигн Дегрее је искључиво онлине и доступан је на енглеском, шпанском и португалском језику.


Лондонска школа дизајна и маркетинга/>

Где страст постаје професија


ОПШТА ПЕРСПЕКТИВА КУРСА/>


Увод/>

Наша диплома у дизајну је створена за оне који желе да стекну нове вештине, знање и пронађу нова решења приликом израде нових предлога за глобална питања дизајна. Наш план студије дефинисан је на основу стратешке одлуке кроз мултидисциплинарни став на глобалним тржиштима.


Способности учења/>

Наш дипломирани дизајнер припрема професионалце за различите области дизајна, нуди напредни и свеобухватни високо образовање, координира и подржава најновија достигнућа у научним и технолошким областима. План студије ЛСДМ дизајна је развијен и подељен у три различите фазе:


Фаза 1/>

Прва фаза, која одговара првој години нашег курса, настоји да припреми студенте ЛСДМ-а за различите области дизајна кроз савремено и опширно разумевање појмова, алата, историје и дизајнерских метода уопште. Такође настоји да разуме повезаности између главних области активности (као што су комуникација, интеракција и дизајн производа) кроз развој опште перспективе тема везаних за мисију дизајна, њене интеракције са тржиштима и његове улоге у друштво.


Фаза 2/>

Друга фаза, која одговара другој години нашег курса, тежи успостављању солидних капацитета за развој и имплементацију пројеката. Ове могућности су структурисане око главних области комуникационог концепта, интерактивног дизајна и дизајна производа. Студенти ће моћи:

 • Идентификовати и анализирати: анализирати окружење у коме се решава проблем, креативно размишља, идентификује услове и циљеве који се односе на решавање проблема и идентификују неопходне ресурсе и могућности;
 • Доношење одлука: доношење одлука, разумевање несигурности и пратећих ризика, предвиђање будућих импликација одлука и развој аргументационог капацитета;
 • Интегрирати: процесе и разноликост интереса истовремено са повећањем флексибилности и иновација;
 • Спровођење: планирање и организација, стварање адекватног окружења, имплементација и контрола, развој креативних капацитета у фазама концепције и извођења пројеката.


Фаза 3/>

Трећа фаза, која одговара трећој години нашег курса, настоји да консолидује знање стечено у претходним јединицама курса и напредак са поверењем, реалношћу и предузетничким духом. У овој фази, ЛСДМ студенти ће развити свој завршни пројекат, наравно кроз ове задатке:

 • Флексибилност: успевати да се бави разним дизајнерским пројектима и прилагођава се променљивим околностима као професионалац са вишеструким капацитетима и спремни да раде у мултидисциплинарном тиму;
 • Емпатија: схватите различита гледишта и разговарајте о њима;
 • Реализам: у сваком тренутку направите брзу процену својих способности и перформанси у зависности од сопствених компетенција и перформанси;
 • Предузетништво: способност стварања, развоја и продаје идеје, визуелног рада, производа или услуге.


Наставно особље/>

Наше наставничко особље чине квалификовани, цењени и искусни наставници. Осим академског нивоа доктората, они представљају консолидоване професионалне каријере, међусобно повезујући академску компоненту на тржиште рада.


Тутор центар/>

ЛСДМ студенти прате недељно кроз туторски центар састављен од тима специјалиста специјализованих за дизајн, са мајсторима и вишегодишњим доказаним искуством. Наш Тутор Центар је доступан и на енглеском, шпанском и португалском језику.


Циљеви и професионални излази/>

Наша диплома у дизајну намењена је студентима, професионалцима, уметницима или независним радницима са амбицијом или консолидованом каријером у оглашавању (уметнички директори, продуценти или дизајнери), визуелни дизајн, дизајн комуникације, графички дизајн и интерактивни дизајн (дизајнери, произвођачи, тимски лидери, уметнички директори или креативни директори). Студенти наше дизајнерске дипломе ће имати прилику да раде у визуелним агенцијама (оглашавање, дизајн) или дизајн производа, дизајн комуникација, интерактивни дизајн, између осталог.


СТРУКТУРА/>


Наша дизајна је 100% на мрежи, створена за учење у складу са доступношћу наших студената и без фиксног распореда. То значи да ЛСДМ ученици могу одредити када и гдје могу приступити нашем садржају и обављати задатке процјене. Само коначни задаци и специфичне презентације биће заказани у одређено време, који ће бити благовремено достављени студентима ЛСДМ-а./>

За око 36 месеци, ЛСДМ студенти ће завршити нашу диплому дизајна акредитован од стране Универзитета за креативне умјетности (УЦА), једног од најбољих специјалних универзитета у Уједињеном Краљевству.


Методе наставе и учења усвојене на овом курсу:/>

 • Предаје на енглеском, шпанском и португалском језику.
 • Максимално 3 јединице истовремено и завршни пројекат;
 • Садржаји јединица су асинхрони и организовани су недељним темама;
 • Наш туторски центар дјелује као алат за подршку и интеракцију за наше ученике;
 • Онлине ресурси (као што су конференције, семинари и дискусије, вјежбе и сесије повратних информација, форуми, онлине дискусионе групе и практичне вјежбе).
Program taught in:
шпански
енглески језик
португалски

See 3 more programs offered by London School of Design and Marketing (ES) »

Last updated March 29, 2018
Ovaj kurs je Online студије
Start Date
apr. 2019
Jun 2019
Duration
30 Месеци
Redovne studije
Price
8,550 GBP
Укупна цена Оцјена: 10 260 Британска фунта
By locations
By date
Start Date
apr. 2019
Application deadline
Start Date
Jun 2019
Application deadline
Start Date
avg. 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
dec. 2019
Application deadline