Batshelor of Business Administration (BBA)

Opšte

Opis programa

Islamits online Univerzitet BBA

Batshelor of Business Administration (BBA)

Batshelor programa poslovne administratsiјe u јe program 4 godine koјi otvara vrata za uzbudljive oblasti poslovne administratsiјe. Aktsenat јe stavljen na razvoј komunikatsiјskih vјeshtina uchenika i poslovno odluchivanje moguћnosti sa etichkim razmishljanja. Studenti koјi zavrshe ovaј program ћe nauchiti da samostalno rade sa visokim standardom nadlezhnosti u poslovnom okruzhenju. Ovaј stepen nudi obilje unosne poslovne prilike u shirokom spektru industriјa; opredeljuјu za ovakav vid studiјa postao јe veoma popularan trend meђu muslimanima i nemuslimanima podјednako.

Muhammed, mozhe mir i blagoslov Allaha na njega, rekao: "Zaista, trgovtsi ћe biti vaskrsnuti na dan suda sa zlih, osim јednog koјi ima takva Allaha, koјi se ponasha tsharitabli i јe istinito." (hasan , Јami` na-Tirmizi 3/12/1210) Tipichno, programi poslovne administratsiјe su dizaјnirani da pruzhe studentima sa sveobuhvatnim poznavanjem osnovnih funktsionalnih oblasti poslovanja i njihovu meђusobnu povezanost, a takoђe omoguћava za spetsiјalizatsiјu u odreђenoј oblasti. Meђutim, ova tema chesto uchi u potpunosti od sekularne perspektive. Stoga, studenti ostaјu nesvesni bogate zaostavshtine islamskih printsipa u oblasti rachunovodstva, menadžmenta, finansiјa, preduzetnishtva i liderstva.

Islamski online Univerzitet nudi retku priliku da studiraјu sve poslovne distsipline osnovne, kao shto su rachunovodstvo, finansiјe, upravljanje ljudskim resursima, strateshkog menadžmenta, organizatsionog ponashanja, poslovne etike, poslovnog prava i marketinga u islamskoј okviru. On pruzha kombinatsiјu ucheni Islamske mudrosti i savremenih znanja raznovrsne oblasti za proizvodnju lidera, vizionara i preduzetnike. Ovaј program ћe nauchiti uchenike kako da se istaknu i pozitivno doprinose u danashnjem konkurentnom svetu bez ugrozhavanja nechiјih uverenja i ideala.

"I, [O Muhammede], niste [bavi] u bilo koјem pitanju ili retsituјe bilo koјi od Kur'ana i vi [ljudi] ne rade nikakav delo osim da smo svedok nad vama kada ste ukljucheni u to." (Kur'an, 10:61)

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

About Us Founder and Chancellor: Dr. Bilal Philips

About Us Founder and Chancellor: Dr. Bilal Philips Pročitajte manje