Read the Official Description

Исламиц онлине Универзитет ББА

Бацхелор оф Бусинесс Администратион (ББА)

Бацхелор програма пословне администрације у је програм 4 године који отвара врата за узбудљиве области пословне администрације. Акценат је стављен на развој комуникацијских вјештина ученика и пословно одлучивање могућности са етичким размишљања. Студенти који заврше овај програм ће научити да самостално раде са високим стандардом надлежности у пословном окружењу. Овај степен нуди обиље уносне пословне прилике у широком спектру индустрија; опредељују за овакав вид студија постао је веома популаран тренд међу муслиманима и немуслиманима подједнако.

Мухаммед, може мир и благослов Аллаха на њега, рекао: "Заиста, трговци ће бити васкрснути на дан суда са злих, осим једног који има таква Аллаха, који се понаша цхаритабли и је истинито." (Хасан , Јами` на-Тирмизи 3/12/1210) Типично, програми пословне администрације су дизајнирани да пруже студентима са свеобухватним познавањем основних функционалних области пословања и њихову међусобну повезаност, а такође омогућава за специјализацију у одређеној области. Међутим, ова тема често учи у потпуности од секуларне перспективе. Стога, студенти остају несвесни богате заоставштине исламских принципа у области рачуноводства, менаџмента, финансија, предузетништва и лидерства.

Исламски онлине Универзитет нуди ретку прилику да студирају све пословне дисциплине основне, као што су рачуноводство, финансије, управљање људским ресурсима, стратешког менаџмента, организационог понашања, пословне етике, пословног права и маркетинга у исламској оквиру. Он пружа комбинацију учени Исламске мудрости и савремених знања разноврсне области за производњу лидера, визионара и предузетнике. Овај програм ће научити ученике како да се истакну и позитивно доприносе у данашњем конкурентном свету без угрожавања нечијих уверења и идеала.

"И, [О Мухаммеде], нисте [бави] у било којем питању или рецитује било који од Кур'ана и ви [људи] не раде никакав дело осим да смо сведок над вама када сте укључени у то." (Кур'ан, 10:61)

Program taught in:
енглески језик

See 4 more programs offered by Islamic Online University »

Ovaj kurs je Online студије
Start Date
Mart 2019
sept. 2019
Duration
4 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
- Школарина бесплатно
By locations
By date
Start Date
Mart 2019
Application deadline
Start Date
sept. 2019
Application deadline

Mart 2019

Location
Application deadline
End Date

sept. 2019

Location
Application deadline
End Date