Read the Official Description

  • 10 цоре курсеви
  • 20 изборни предмети
  • 5 Само-савладавања курсеви плус самосавлађивање ментор
  • 5 Утицај курсеви плус утицај Тренер
  • Утицај пројекта са пута из идеацијом до манифестације

Захтеви: средња школа / средња школа матуре Ленгтх: 40 курсеви Цена: УС $ 12,000

дигитални-први диплому програма свеприсутност је дизајнирана да вас опреми за рад у хипер-комплекс свету - где је брзина промена је све веће експоненцијално, Повезаност проблема саткана све чвршће, а догађаји било где може имати драматичне последице свуда. У ере промена, као што је наша, посао као и обично више није опција. Наша обавеза је да се опремити да бисте могли да напредују у овој реалности док су допринели свету који ради за свакога.

Да би се то постигло, Убикуити вам помаже да се развије шест кључних компетенција. Ове надлежности су подељене у три области: Знање садржаја (ствари ћеш да студирају), личним квалитетима (димензије у себи да ћете развијати), и акција у свету (како се ангажовати свет). Све своје студије и активности програма везаних за на свеприсутност ће допринети развоју тих кључних компетенција.

Убикуити је направљен уз америчког Либерал Артс моделу. То значи да ће студенти моћи да студирају широк спектар тема, а затим изаберите област у којој ће развити специјализацију. Ми охрабрујемо студенте да истраже низ предмета након што су завршили потребне основних курсева сваки ученик мора предузети. Распрострањености дизајн значи да је као студент ћете моћи да потпуно персонализовали диплому - обједињавање курсева које желите за концентрацију вам је потребно. Можете изабрати да ли желите прилагођени-дизајниран персонализовану БА или диплому са одређеним концентрацијама препорученим од стране Универзитета. Први Универзитет препоручује концентрација ће бити у социјалне иновације и предузетништво. Можете видети испод курсева и факултета који ће вам омогућити да заврши диплому из социјалне иновације и предузетништво. Остали концентрације ће бити додат као универзитет развија.

Као што развити своју концентрацију, моћи ћете извући из курсева ван свеприсутности. Можете узети Мооц курсеве који су од интереса за вас, на пример, и пренети их у распрострањености ка степена по минималној цени од $ 100. Такође можете пренети курсеве које сте снимили у прошлости од других универзитета за бесплатно. систем процена убикуити ће вам омогућити да покажу надлежности у области које проучавају и добити кредите за оно што показују. То значи да је цео свет образовања је доступан за вас.

Убикуити Б. Програм се састоји од 30 студијских програма (30%), 5 Утицај курсева и пројекат утицаја (30%) и 5 ​​самосавлађивање курсева и вашег самосавлађивање пројекта (30%). Преосталих 10% је за сарадњу, као што је показано у онлајн интеракције, креативне задатке и утицаја пројекта.

Студија курсеви се састоји од три основне групе:

Основни курсеви - Ово је скуп од десет курсева које узимају пре него што пређете на истражују више.

мајор Концентрација - Ово је тема у којој сте одлучили да иду дубље време док сте били у свеприсутности. Ми се тренутно планира да на крају понуди петнаест предмете. У својој тематској области, узмете најмање десет курсева из селекције у понуди. Први концентрација доступан је у социјалне иновације и предузетништво.

Изборни предмети - Ово су до десет курсева које бирате из било ког другог предмета опште образовање у понуди преко свеприсутности. Ово је ваша прилика да креирате сопствени персонализоване степен, што комбинације које вам одговарају.

Самосавлађивање

Тхе селф-мајсторство смањење компонента у свим вашим студија и време на свеприсутност. Од вас се тражи да похађају курсеве који се односе најмање 5 самосавлађивање да подржи развој својој пракси током свог степена. Може се десити да већ имате одређену праксу за себе мајсторство да само желите да настави са развојем, што је у реду. Тада ћете извештавати о тој пракси у извештајима о којима у наставку. У самосавлађивање модула на платформи свеприсутности могућности за да истраже различите праксе и пронађу приступе који раде за вас.

Сваке недеље се очекује да поставите самосавлађивање Рефлецтион који описује само-владање посао који сте урадили у последњој недељи. Ваш самосавлађивање ментор ће укратко размотрити ове поруке. Сваки триместар такође поднети самосавлађивање кажу да документи (у писаној форми, видео или аудио) како ти само-владање пракса развила током тромесечја, вашем искуству њеног утицаја, и како се то односи на студија и пројеката промена утицаја. Ова само-владање извештај ће се проценити ваш ментор и добићете персонализовано повратну информацију о томе.

Ваш ментор ће бити на располагању током боравка на свеприсутност, да вам помогне када је то потребно и помоћи вам да направите студија изборе.

uticaj пројекта

Удар! Програм подржава да одете из фазе долази са великом идејом за стварање позитивне промене (у облику социјалног предузећа или промене пројекта), па све до имплементације, прихода и утицаја. О пола пута кроз можете поднети захтев за микро-финансирање да тестирате своје идеје.

Свеобухватан скуп ресурса учења је доступан и ту су се велики број квизова да помогне тестира ваше разумевање - ако прође, ви ћете откључати беџеве да додате свом профилу! Од вас се тражи да најмање 5 курсева ударце у вези са вам помогне у развоју вашег пројекта. На више момената током програма, од вас се тражи да доставе делова рада за повратне информације које вам могу помоћи да развију свој пројекат. Као у току, уђете у Под са малим бројем других ученика, који је под надзором негативан утицај тренера. Када пошаљете задатке, добићете повратну информацију од свог тренера, као и са осталим ученицима у програму.

Program taught in:
енглески језик

See 5 more programs offered by Ubiquity University »

Ovaj kurs je Online студије
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Price
12,000 USD