Read the Official Description

  • 5 цоре курсеви
  • 2 изборни предмети
  • 1 Селф-савладавања курсеви плус самосавлађивање ментор
  • 2 Утицај курсеви плус утицај Тренер
  • Утицај пројекта са пута из идеацијом до манифестације

Захтеви: стручна ниво РКФ / ФХЕК 5 Ленгтх: 10 курсеви Цена: УС $ 3,000

дигитални-први диплому програма свеприсутност је дизајнирана да вас опреми за рад у хипер-комплекс свету - где је брзина промена је све веће експоненцијално, Повезаност проблема саткана све чвршће, а догађаји било где може имати драматичне последице свуда. У ере промена, као што је наша, посао као и обично више није опција. Наша обавеза је да се опремити да бисте могли да напредују у овој реалности док су допринели свету који ради за свакога.

Да би се то постигло, Убикуити вам помаже да се развије шест кључних компетенција. Ове надлежности су подељене у три области: Знање садржаја (ствари ћеш да студирају), личним квалитетима (димензије у себи да ћете развијати), и акција у свету (како се ангажовати свет). Све своје студије и активности програма везаних за на свеприсутност ће допринети развоју тих кључних компетенција.

БА Курсеви

Програм Убикуити Б. Цапстоне Завршетак се састоји од 7 студијских програма (30%), 2 утицаја на курсеве и пројекат утицаја (30%) и 1 Селф-Мастери наравно и вашег самосавлађивање пројекта (30%). Преосталих 10% је за сарадњу, као што је показано у онлајн интеракције, креативне задатке и утицаја пројекта.

Студија курсеви се састоји од три основне групе:

Основни курсеви - Ово је скуп од пет курсева које узимају пре него што пређете на истражују више.

Изборни предмети - То су до две други предмети које сте одабрали из било ког другог предмета опште образовање у понуди преко свеприсутности.

Основни курсеви (5 потребна курсеви - види опис курса ниже)

  • Темељи критичко мишљење са др Линда Елдер
  • Глобални снаге и обликовању будућности са др Паул Раи
  • Греат Боокс оф Ворлд Висдом традиције са др Јим Гаррисон
  • Живи Универзум са др Дуане Елгин
  • Трансформационо Лидерство, стратегија и управљање са Петером Мерри

Остали курсеви

Када сте завршили основних курсева, морате одабрати 2 више опште образовање, 2 Утицај курсеве и 1 Селф-Мастери. Најновија избор курсева је доступан на ввв.убикуити.цоурсес.

Самосавлађивање

Тхе селф-мајсторство смањење компонента у свим вашим студија и време на свеприсутност. Од вас се тражи да најмање 1 Селф-мајсторство у вези курса да подржи развој својој пракси током свог степена. Може се десити да већ имате одређену праксу за себе мајсторство да само желите да настави са развојем, што је у реду. Тада ћете извештавати о тој пракси у извештајима о којима у наставку. У самосавлађивање модула на платформи свеприсутности могућности за да истраже различите праксе и пронађу приступе који раде за вас.

Сваке недеље се очекује да направи кратак пост у који описује себе мајсторство посао који сте урадили у последњој недељи. Ваш самосавлађивање ментор ће укратко размотрити ове поруке. Сваки триместар такође поднети самосавлађивање кажу да документи (у писаној форми, видео или аудио) како ти само-владање пракса развила током тромесечја, вашем искуству њеног утицаја, и како се то односи на студија и пројеката промена утицаја. Ова само-владање извештај ће се проценити ваш ментор и добићете персонализовано повратну информацију о томе.

Ваш ментор ће бити на располагању током боравка на свеприсутност, да вам помогне када је то потребно и помоћи вам да направите студија изборе.

uticaj пројекта

Удар! Програм подржава да одете из фазе долази са великом идејом за стварање позитивне промене (у облику социјалног предузећа или промене пројекта), па све до имплементације, прихода и утицаја. О пола пута кроз можете поднети захтев за микро-финансирање да тестирате своје идеје.

Од вас се тражи да најмање 2 Утицај у вези курсеве да вас подржимо у развоју вашег пројекта. На више момената током програма, од вас се тражи да доставе делова рада за повратне информације које вам могу помоћи да развију свој пројекат. Као у току, уђете у Под са малим бројем других ученика, који је под надзором вашем личном утицаја Тренер.

За сваки модул програма постоји презентација која вас води кроз различите кораке, уводи различите ресурсе и дати вам задатке, који су сви о примени своје учење на вашем пројекту. ПДФ документ омогућава да јасно и глатко ради преко сваког модула.

Препоручујемо да радите у тиму на вашем пројекту, са можда 2-4 другим људима. Можда би тим одакле ти живе или раде са вама у утицаја! Програм, или можда пронађете тим партнере из других људи пријавили за програм. Искористим ову прилику док можеш!

Program taught in:
енглески језик

See 5 more programs offered by Ubiquity University »

Ovaj kurs je Online студије
Start Date
sept. 2019
Duration
Tražite informacije
Redovne studije
Price
3,000 USD