Tsilj kursa za diplomske studiјe јe obuka struchnjaka koјi mogu da uchestvuјu u analizama, proјektovanju, implementatsiјi i upravljanju sistemima u oblasti rachunarstva, automatizatsiјe i upravljanja inzhenjeringa.

Tsilj programa јe da pruzhi shirok spektar metodoloshkih i tehnichkih veshtina u oblasti informatsionog inzhenjerstva kako bi se stvorili profesionaltsi sa visokim stepenom fleksibilnosti i prilagoђavanja potrebama trzhishta. Takoђe pruzha solidnu pripremu u matematitsi i fizitsi, chime se obezbeђuјu alati i nauchne metodologiјe koјe su neophodne da rigorozno pristupe inzhenjerskim problemima.

Stoga su tsiljevi kursa: s јedne strane, pruzhiti chvrstu, opћu nauchnu i metodoloshku pripremu i, sa druge strane, stvarati visoko spetsiјalizovanog profesionaltsa. Iz tog razloga, opћe nauchne i inzhenjerske metodologiјe su detaljniјe obuhvaћene (u tsilju razviјanja metodoloshkih vјeshtina u analizi, modeliranju i formulatsiјi slozhenih inzhenjerskih problema), dok se vishe tehnichki naprednih kurseva nudi za zavrshavanje kompetentsiјa uchenika koјi prezentiraјu metodologiјe, tehnichka reshenja i primena u odreђenim sektorima.

Osnovni kurikulum ne samo da daјe studentima solidnu pozadinu u matematitsi i fizitsi, veћ takoђe razviјa prenosive veshtine u rachunarstvu, uz obimnu obuku u analizi i programiranju algoritama. U oblasti informatsionog inzhenjeringa, moduli pruzhaјu zaјednichku osnovu u elektronitsi, analizi signala i prenosa, modelovanju i kontroli dinamichkih sistema i rachunarske arhitekture. Ove nadlezhnosti dopunjuјu teme koјe pokrivaјu metodologiјe za analizu elektrichnih kola, osnovna znanja ekonomiјe i poslovne administratsiјe i elemente numerichke analize.

Kako studirati

Internetske aktivnosti vezane za obuku se odviјaјu u makro-podruchјu na internetu, koјe se zove Didaktichki TsiberSpatse. U Didaktichkom Tsiberspatseu se odviјa protses obuke i uchenja, a pristupi su raznovrsni kroz prilagoђenu priјavu i lozinku zasnovanu na ulozi igracha na obrazovnom putu: profesori, tutori i uchenitsi. Lektsiјe i online aktivnosti na zahtev su dostupne 24h dnevno, zaјedno sa virtuelnim uchionitsama uzhivo i snimljenim virtuelnim uchionitsama (https://goo.gl/јI26kD).

------

Traјanje: 3 akademske godine

Krediti: 180 ESPB

Јezik: engleski, italiјanski, arapski

Jezik održavanja programa:
  • English
  • Italian

Pogledajte još 1 programa koje nudi International Telematic University UNINETTUNO »

Ovaj kurs je Online studiјe
Start Date
Otvoren upis
Duration
3 Године
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Otvoren upis
Krajnji rok za prijavu

Otvoren upis

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date

Computer Engineering - Big Data

Computer Engineering - Programming and Security

How to study on the UNINETTUNO e-learning platform