Read the Official Description

Ми смо британски онлајн провајдер, који је доступан широм света на 3 различита језика.

Зашто сте диплому маркетинга?


У глобалном и веома конкурентском добу, компаније морају да се раздвоје и стекну специјализоване кадрове. Ова потреба повећава тражење високо квалификованих професионалаца са напредним маркетиншким знањем, снажним вештинама у решавању проблема и стратешким и креативним размишљањем./>

London School Of Design And Marketing Бацхелор ин Маркетинг ће бити велики корак у својој каријери, пружајући вам три кључна алата:

 • Знање: стицање снажног знања о концептима, алатима, моделима и праксама;
 • Вештине: способност стварања, планирања, имплементације и вођења успешних пројеката;
 • Став: развој личних кључних карактеристика, као што су стратешко размишљање, методологија, аутономија, флексибилност и поверење.

Бацхелор ЛСДМ'с Маркетинг Маркетинг је искључиво онлине и доступан је на енглеском, шпанском и португалском језику.


London School Of Design And Marketing
/>

Где страст постаје професија


ПРЕГЛЕД КУРСА/>


Увод/>

Наш бацхелор у маркетингу је замишљен за оне који желе да стекну нове вештине, знање у маркетингу, промовишу менаџерска и маркетиншка решења и предлоге. Стратешко и креативно размишљање нашег курса полази од водећег маркетинг менаџмента, пружајући студентима ЛСДМ знање и разумевање маркетиншких пракси у корпоративном контексту. Његова веома практична компонента ће омогућити студентима ЛСДМ-а да креирају оквир стратегија маркетинг маркетинга, као и процесе и технике анализе и евалуације.


Вештине учења/>

Наш бацхелор у маркетингу припрема професионалце за неколико области маркетинга и менаџмента, нуди напредни и свеобухватни високо образовање, координирано и подржано најновијим развојем у научним и технолошким областима. План курса за бацхелорску диплому ЛСДМ-а у маркетингу развијен је и подељен у три одвојене фазе:


Фаза 1/>

Прва фаза, која одговара првој години нашег курса, има за циљ да студентима обезбеди знање и разумевање концепата, алата и модела, као и одговарајућих односа у кључним областима маркетиншког знања. У овој фази, очекује се да ће ЛСДМ студенти дефинирати пословне концепте и проблеме везане за маркетинг менаџмент, као и примијенити истраживачке алате и методе. Генерално, биће развијене следеће вештине:

 • Дубоко разумевање концепта маркетинга, његовог досега и релевантности данас;
 • Интеграција и разумевање тренутних модела управљања, заснованих на трилогији ДДА (дијагностика, одлука, акција);
 • Идентификација прозора могућности, заснована на солидној дијагностици;
 • Биланс дијагностичке и маркетиншке стратегије;
 • Калибрација и одлучивање у стратегији, артикулисање циљева, сегментација, фокусирање, позиционирање и маркетинг-мик;
 • Планови акције фокусирани су на принципе извршења, усредсређени на задовољство појединаца и организација и истовремено у складу са окружењем и корпоративним циљевима.


Фаза 2/>

Друга фаза, која одговара другој години нашег курса, има за циљ да студентима ЛСДМ-а стекне вјештине које ће им помоћи да планирају, воде и закључују пројекте који се примјењују на претходно стечена знања. У овој фази, ЛСДМ студенти ће развити истраживачке вештине и моћи ће да изграде извештаје о подацима, идејама, налазима и / или препорукама, припремају квалитетне презентације, користе статистичке алате за сакупљање, анализу и тумачење података, користе могућности за лични развој и експеримент нове идеје и понашања.


Фаза 3/>

Трећа фаза, која одговара трећој години нашег курса, има за циљ да успостави знања стечена у претходним јединицама курса и напредак са самопоуздањем, реализмом и предузетништвом. У овој фази, ЛСДМ студенти ће развити свој завршни курс кроз следеће вештине:

 • Флексибилност: способност управљања различитим пројектима и перспективама;
 • Уверење: веровање у своје вештине и перформансе;
 • Реализам: брзо процењивање сопствених вјештина;
 • Предузетништво: способност развоја и продаје идеје, производа или пословања;
 • Имајући отворен ум и међународно размишљање, развијање проактивног понашања.


Наставно особље/>

Наше наставно особље чине квалификовани, искусни и угледни наставници. Поред академске дипломе на нивоу доктора, они представљају добро успостављене професионалне каријере, повезујући академску компоненту са тржиштем рада.


Тутор центар/>

Студенти ЛСДМ-а се надгледају једном недељно преко Тутор центра састављеног од тима специјализованих ментора за маркетинг, са магистарским степеном и вишегодишњим доказаним искуством. Наш Тутор Центар је доступан и на енглеском, шпанском и португалском језику.


Циљеви и професионални излети/>

Наша диплома из маркетинга намијењена је студентима, професионалцима, менаџерима и предузетницима са амбицијом или успостављеном каријером у маркетиншкој индустрији. Студенти нашег бацхелора у маркетингу имају прилику да раде у комуникацијским агенцијама, компанијама у неколико продајних подручја или одговорним за развој производа или услуга, тржишних студија, дигиталног маркетинга и оглашавања, узимајући у обзир улогу маркетиншких менаџера, креативаца, менаџера клијената , пословни менаџери, између осталог.


СТРУКТУРА/>


Наша диплома из маркетинга је 100% на мрежи, дизајнирана за учење у складу са доступношћу наших студената, без фиксног распореда. Другим речима, ученици ЛСДМ-а могу да дефинишу када и где могу приступити нашем садржају и извршити задатке евалуације. Само коначни задаци и специфичне презентације биће заказани у фиксном распореду, који ће се благовремено пријавити студентима ЛСДМ-а./>

За око 36 месеци студенти ЛСДМ-а завршити ће нашу диплому из маркетинга акредитованог од стране Универзитета за креативне умјетности (УЦА), једног од највиших специјализираних универзитета у Уједињеном Краљевству.


Методе наставе и учења кориштене у овом курсу:/>

 • Предавања на енглеском, шпанском и португалском језику;
 • Максимално 3 јединице истовремено и завршни пројекат;
 • Садржај јединице је асинхрони и организован недељним темама;
 • Наш туторски центар функционише као алат за подршку и интеракцију за наше студенте;
 • Онлине ресурси (као што су предавања, семинари и дискусије, туторијали и сесије повратних информација, фацилитација форума, онлине дискусионе групе и практичне вежбе).
Program taught in:
енглески језик
шпански
португалски

See 3 more programs offered by London School Of Design And Marketing »

Last updated March 29, 2018
Ovaj kurs je Online студије
Start Date
apr. 2019
Jun 2019
Duration
30 Месеци
Redovne studije
Price
8,550 GBP
Укупна цена за диплому: 10260 ГБП
By locations
By date
Start Date
apr. 2019
Application deadline
Start Date
Jun 2019
Application deadline
Start Date
avg. 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
dec. 2019
Application deadline