Read the Official Description

Ми смо британски онлајн провајдер, који је доступан широм света на 3 различита језика.

Зашто дипломирани дипломирани дизајнер?


Дизајн никада није био толико важан. То је део нашег свакодневног живота јер можемо да се упаднемо у сваки производ који користимо, сајтове које претражујемо или апликације које инсталирамо на наше паметне телефоне./>

London School Of Design And Marketing Бацхелор у дизајну ће вам помоћи да изградите каријеру у креативном свету и може вам бити јачање које треба да постигнете нове циљеве, ослободите своју креативну страну и креирате моћне пројекте који инспиришу и мотивишу људе. Наша диплома у дизајну заснована је на три кључне тачке:

 • Знање: савремено и широко разумевање појмова, алата, историје и метода пројектовања уопште, као и веза између кључних области активности;
 • Вештине: способност за успешно креирање, планирање, имплементацију и управљање пројектима коришћењем стечених стечених знања;
 • Став: развијање личних особина, као што су флексибилност, емпатија, реализам и предузетништво.

Бацхелор ЛСДМ'с Дегрее ин Десигн је искључиво онлине и доступан је на енглеском, шпанском и португалском језику.


London School Of Design And Marketing
/>

Где страст постаје професија


ПРЕГЛЕД КУРСА/>


Увод/>

Наша диплома у дизајну је замишљена за оне који желе да стекну нове вјештине, знање и пронађу нова рјешења приликом израде нових предлозака за глобална питања у дизајну. Наш план курса је представљен на основу стратешке одлуке кроз мултидисциплинарни став на глобалним тржиштима.


Вештине учења/>

Наша диплома у дизајну припрема професионалце за неколико подручја дизајна, нуди напредни и свеобухватни високо образовање, координирано и подржано најновијим развојем у научним и технолошким областима. План курса за бацхелорску диплому ЛСДМ-а у дизајну развијен је и подељен у три одвојене фазе:


Фаза 1/>

Прва фаза, која одговара првој години нашег курса, има за циљ да припреми ЛСДМ студенте за неколико подручја дизајна кроз савремену и широко разумевање појмова, алата, историје и дизајнерских метода уопште. Такође има за циљ да схвати везе између кључних области активности (као што су комуникација, интеракција и дизајн производа) кроз израду свеобухватног прегледа тема повезаних са мисијом дизајна, његовом интеракцијом са тржиштима и њеном улогом у друштву.


Фаза 2/>

Друга фаза, која одговара другој години нашег курса, има за циљ да угради солидне вјештине за развој и имплементацију пројеката. Ове вештине су структурисане око главних области комуникационог концепта, интерактивног дизајна и дизајна производа. Студенти ће моћи:

 • Идентификовати и анализирати: анализирати окружење у коме се решава проблем, креативно размишља, идентификује услове и циљеве повезане са решавањем проблема и идентификује неопходне ресурсе и вештине;
 • Доношење одлука: доношење одлука, разумевање сродних неизвјесности и ризика, предвиђање будућих импликација одлука и развој аргументационог капацитета;
 • Интегрирати: процесе и разноликост интереса истовремено са повећањем флексибилности и иновација;
 • Имплементирати: планирање и организацију, стварање одговарајућих окружења, имплементацију и контролу, развој креативних вештина у фази пројектовања и извршења.


Фаза 3/>

Трећа фаза, која одговара трећој години нашег курса, има за циљ да успостави знања стечена у претходним јединицама курса и напредак са самопоуздањем, реализмом и предузетништвом. У овој фази, ЛСДМ студенти ће развити свој завршни курс кроз следеће вештине:

 • Флексибилност: бити у могућности да се бави различитим дизајнерским пројектима и прилагођава се променљивим околностима као вишеквалификовани стручњаци и спремни да раде у мултидисциплинарном тиму;
 • Емпатија: бити у стању да разуме и расправља различита гледишта;
 • Реализам: у сваком тренутку брзо процијенити своје вештине и перформансе, ослањајући се на властиту експертизу и перформансе;
 • Предузетништво: способност стварања, развоја и продаје идеје, визуелног рада, производа или услуге.


Наставно особље/>

Наше наставно особље чине квалификовани, искусни и угледни наставници. Поред академске дипломе на нивоу доктора, они представљају добро успостављене професионалне каријере, повезујући академску компоненту са тржиштем рада.


Тутор центар/>

Студенти ЛСДМ-а се надгледају једном недељно преко туторског центра састављеног од тима специјализованих туториста у дизајну, са магистарским степеном и вишегодишњим доказаним искуством. Наш Тутор Центар је доступан и на енглеском, шпанском и португалском језику.


Циљеви и професионални излети/>

Наша диплома је дизајнирана за студенте, професионалце, уметнике или фрееланцере са амбицијом или успостављеном каријером у оглашавању (уметнички директори, продуценти или дизајнери), визуелни дизајн, дизајн комуникација, графички дизајн и интерактивни дизајн (дизајнери, продуценти, вођа тима , уметнички директори или креативни директори). Студенти нашег бацхелора у дизајну ће имати прилику да раде у визуелним агенцијама (оглашавање, дизајн) или компанијама дизајна производа, дизајна комуникације и интерактивног дизајна, између осталог.


СТРУКТУРА/>


Наша диплома из дизајна је 100% на мрежи, дизајнирана за учење у складу са доступношћу наших студената, без фиксног распореда. Другим речима, ученици ЛСДМ-а могу да дефинишу када и где могу приступити нашем садржају и извршити задатке евалуације. Само коначни задаци и специфичне презентације биће заказани у фиксном распореду, који ће се благовремено пријавити студентима ЛСДМ-а./>

За око 36 месеци студенти ЛСДМ-а ће завршити диплому из области дизајна акредитованих од стране Универзитета за креативне уметности (УЦА), једног од главних специјализованих универзитета у Уједињеном Краљевству.


Методе наставе и учења кориштене у овом курсу:/>

 • Предаје на енглеском, шпанском и португалском језику.
 • Максимално 3 јединице истовремено и завршни пројекат;
 • Садржај јединица је асинхрони и организован недељним темама;
 • Наш туторски центар функционише као алат за подршку и интеракцију за наше студенте;
 • Онлине ресурси (као што су предавања, семинари и дискусије, туторијали и сесије повратних информација, форуми, онлине дискусионе групе и практичне вежбе).
Program taught in:
енглески језик
шпански
португалски

See 3 more programs offered by London School Of Design And Marketing »

Last updated March 29, 2018
Ovaj kurs je Online студије
Start Date
apr. 2019
Jun 2019
Duration
30 Месеци
Redovne studije
Price
8,550 GBP
Укупна цена за дипломски степен 10260 ГБП
By locations
By date
Start Date
apr. 2019
Application deadline
Start Date
Jun 2019
Application deadline
Start Date
avg. 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
dec. 2019
Application deadline