Read the Official Description

БА (Хонс) пословање и менаџмент

Наше пословање и менаџмент Бацхелорс онлине омогућавају студентима да развију своје знање, вјештине и разумијевање стратешких и међународних димензија пословања и управљања. Курс ће вам пружити неопходну експертизу за критичку процену пословних модела и концепата и примијенити их у реалним ситуацијама.

Зашто проучавати ову тему?

Студирање БА (Хонс) Бусинесс анд Манагемент ће вас припремити за широк спектар каријера док развијете знање тржишта, понашања клијената, корпоративне стратегије и управљања пројектима. Могућности постоје код послодаваца у приватном, јавном и добровољном сектору, да не помињемо могућност вођења сопственог посла. Ако већ радите у одабраном пољу и желите да развијете своју каријеру, курс укључује флексибилне опције које вам омогућавају да се специјализујете у области пословних студија, на примјер, маркетинг комуникација или финансирање пословања.

Методе и стилови наставе

За разлику од традиционалног универзитетског окружења, наши курсеви онлине курса користе Виртуал Леарнинг Енвиронмент. Систем је дизајниран да прати и управља процесом учења у реалном времену и пружа вам тренутни приступ својим учним материјалима где год да се налазите.

Ова платформа за учење омогућава ученицима и туторима да активно учествују у разговорима у реалном времену и можете слушати и гледати жива предавања и семинаре преко Интернета. Студирање се врши у потпуности на мрежи и студијски програм може одговарати вашим радним и личним обавезама.

Ви сте током целог курса пословања и менаџмента подржани од стране посвећеног Студентског саветника и имате прилику да редовно комуницирате са колегама ученицима и вашим менторима.

Методе процене

Ми усвојимо приступ заснован на задацима за оцјењивање умјесто испита. Задаци пословног и менаџмента заснивају се на стварном радном искуству и стално се процјењују од стране тутора.

Увек ћете бити свесни тренутне привремене оцене од почетка програма, што вам омогућава да процените успех ваших тренутних метода рада и јасно идентификујете области за побољшање.

Верујемо да вам ова транспарентност пружа информације које су вам потребне да бисте максимално искористили свој курс. То постижемо помоћу:

  • јасно показујући своје оцјене у књизи разреда, који се могу видети кад год се пријавите на платформу за учење;
  • процењени брзи преокрет рада како би се осигурало да је ваша оцјена књига увек актуелна;
  • процењују свој рад кроз модул, а не да чекају завршне испите;
  • обезбеђујући да имате редовни контакт са саветником за ученике;
  • једноставност и транспарентност у дизајну наших критеријума процене.

Такође имамо политику да обезбедимо да је рад поднет од стране ученика аутентичан. Као и чињеница да се сви радови често оцјењују, користимо добро успостављен електронски систем за надгледање како би проверили плагијат. Након успјешног завршетка дипломске студије из области пословања и менаџмента, бићете позвани да присуствујете церемонији додјеле диплома на Универзитету Ессек, Цолцхестер Цампус.

Каријере дестинације

Стручно пословање и менаџмент ће вам омогућити широк спектар вештина које вас честитају од послодаваца у различитим индустријама и професијама.

Дубоко разумевање наших дипломаца који су стекли у својим студијама довело је до каријере у областима као што су консултације, управљање људским ресурсима, управљање операцијама, маркетинг, финансије и рачуноводство, као и генерални менаџмент.

Услови за упис

Имамо флексибилне услове уласка који гледају како на ваше академско искуство, тако и на радно искуство, као и на вашу мотивацију да проведете курс. Постоје две улазне руте на нашу БА (Хонс) Бусинесс анд Манагемент програм:

1 - Академска улазна рута

У циљу задовољавања захтева Академског улазног рута за наш дипломски програм БА (Хонс) Бусинесс анд Манагемент, морате имати најмање сљедеће квалификације:

  • Два нивоа А или еквивалентна; плус
  • Ако енглески није ваш први језик, ИЕЛТС (Ацадемиц) 6.0 или еквивалент.
  • Ако немате ИЕЛТС или еквивалентну квалификацију, од студената захтевамо бесплатан тест на енглеском језику.

2 - Рута радног искуства

Ми препознајемо да можете стећи вјештине на различите начине и да претходни академски резултати нису једини показатељ способности апликанта. Стога, ако не испуњавате минималне академске стандарде изнад, можда ћете и даље имати право да се упишете путем нашег радног искуства.

Ваша апликација ће се разматрати на индивидуалној основи узимајући у обзир вашу мотивацију за рад на курсу, претходном радном искуству и другим релевантним квалификацијама које показују вашу способност да успешно завршите програм.

Студенти примљени путем ове руте биће дозвољени да започну курс и направи процену да ли је то за њих у току прве три недеље. Сви кандидати морају да положе свој први задатак у току овог времена како би наставили студије.

Program taught in:
енглески језик

See 30 more programs offered by University of Essex Online »

Last updated October 23, 2018
Ovaj kurs je Online студије
Start Date
Open Enrollment
Duration
48 Месеци
Fleksibilno vreme
Price
18,480 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline