Read the Official Description

БА (Хонс) пословање и маркетинг

Наша БА (Хонс) пословна и маркетиншка диплома на мрежи обучава студенте са широко заснованим и детаљним разумијевањем брзог мењајућег окружења и операција модерног бизниса и промоције тржишта.

Пословни модули ће вам представити све комплексније проблеме и охрабрити вас да примените своје знање и разумевање како бисте развили иновативна решења. Маркетинг модули не само да унапређују ваше разумијевање улоге маркетиншке функције у организацијама, већ и да вам омогућавају да проучавате специјалистичке теме као што су маркетинг е-пословања и маркетинг за предузећа.

Зашто проучавати ову тему?

Маркетинг је једна од најбрже растућих креативних индустрија и у центру онога што многи бизниси раде. Студирање БА (Хонс) пословања и маркетинга допринеће вашем развоју каријере док истражујете концепте као што су анализа потрошача и планирање и имплементација маркетиншких програма. Шире вештине и знање стечени од пословних модула такође ће вам омогућити да пратите низ различитих каријерних путева, пружајући вам солидну основу за истраживање, извештавање, анализу и презентацију.

Методе и стилови наставе

За разлику од традиционалног универзитетског окружења, наши курсеви онлине курса користе Виртуал Леарнинг Енвиронмент. Систем је дизајниран да прати и управља процесом учења у реалном времену и пружа вам тренутни приступ својим учним материјалима где год да се налазите.

Ова платформа за учење омогућава ученицима и туторима да активно учествују у разговорима у реалном времену и можете слушати и гледати жива предавања и семинаре преко Интернета. Студирање се врши у потпуности на мрежи и студијски програм може одговарати вашим радним и личним обавезама.

Ви сте током целог курса пословања и менаџмента подржани од стране посвећеног Студентског саветника и имате прилику да редовно комуницирате са колегама ученицима и вашим менторима.

Методе процене

Ми усвојимо приступ заснован на задацима за оцјењивање умјесто испита. Задаци пословног и маркетиншког пословања заснивају се на стварном радном искуству и стално се процјењују од стране тутора.

Увек ћете бити свесни тренутне привремене оцене од почетка програма, што вам омогућава да процените успех ваших тренутних метода рада и јасно идентификујете области за побољшање.

Верујемо да вам ова транспарентност пружа информације које су вам потребне да бисте максимално искористили свој курс. То постижемо помоћу:

  • јасно показујући своје оцјене у књизи разреда, који се могу видети кад год се пријавите на платформу за учење;
  • процењени брзи преокрет рада како би се осигурало да је ваша оцјена књига увек актуелна;
  • процењују свој рад кроз модул, а не да чекају завршне испите;
  • обезбеђујући да имате редовни контакт са саветником за ученике;
  • једноставност и транспарентност у дизајну наших критеријума процене.

Такође имамо политику да обезбедимо да је рад поднет од стране ученика аутентичан. Као и чињеница да се сви радови често оцјењују, користимо добро успостављен електронски систем за надгледање како би проверили плагијат. Након успјешног завршетка дипломирања послова и маркетинга БА (Хонс), позвани сте да присуствујете церемонији додјеле диплома на Универзитету Ессек, Цолцхестер Цампус.

Каријере дестинације

Пословна и маркетиншка диплома ће вам пружити критичко и рефлектирајуће разумевање маркетинга и његовог односа са ширим међународним пословним окружењем.

Дубоко разумевање наших дипломаца добијених у својим студијама довело је до каријере у областима као што су консултације, оглашавање, дигитални маркетинг и координација пројеката, као и генерално управљање.

Услови за упис

Имамо флексибилне услове уласка који гледају како на ваше академско искуство, тако и на радно искуство, као и на вашу мотивацију да проведете курс. Постоје две улазне руте на наш БА (Хонс) Бусинесс анд Маркетинг програм:

1 - Академска улазна рута

Да бисмо задовољили захтеве Академског улазног пута за наш дипломски програм БА (Хонс) Бусинесс и Маркетинг, морате имати најмање сљедеће квалификације:

  • Два нивоа А или еквивалентна; плус
  • Ако енглески није ваш први језик, ИЕЛТС (Ацадемиц) 6.0 или еквивалент.
  • Ако немате ИЕЛТС или еквивалентну квалификацију, од студената захтевамо бесплатан тест на енглеском језику.

2 - Рута радног искуства

Ми препознајемо да можете стећи вјештине на различите начине и да претходни академски резултати нису једини показатељ способности апликанта. Стога, ако не задовољавате минималне академске стандарде изнад, и даље имате право да се упишете преко наше Опен Ентри руте.

Ваша апликација ће се разматрати на индивидуалној основи узимајући у обзир вашу мотивацију за рад на курсу, претходном радном искуству и другим релевантним квалификацијама које показују вашу способност да успешно завршите програм.

Студенти примљени путем ове руте биће дозвољени да започну курс и направи процену да ли је то за њих у току прве три недеље. Сви кандидати морају да положе свој први задатак у току овог времена како би наставили студије.

Program taught in:
енглески језик

See 30 more programs offered by University of Essex Online »

Last updated October 23, 2018
Ovaj kurs je Online студије
Start Date
Open Enrollment
Duration
48 Месеци
Fleksibilno vreme
Price
18,480 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline