Pročitajte zvanični opis

БА (Хонс) криминологија и кривично правосуђе

Наша БА (Хонс) криминологија и кривично правосуђе је широк програм студија који истражује и социјалне и личне аспекте криминала. Она испитује неке од најозбиљнијих забринутости с којима се суочавамо као друштво, као што су: Шта узрокује криминал и криминално понашање? Може ли се спречити злочин? Како и зашто треба казнити починиоце? Како се кривична правда повезује са социјалном правдом? Предмет захтева критички ангажман са теоријом криминологије, истраживачким методама и историјом злочина и кажњавања.

Зашто проучавати ову тему?

Студирање БА (Хонс) криминологије и кривичног правосуђа пружит ће вам низ вештина и знања корисних за каријеру унутар кривичног правосудног система или у другим областима као што су јавна политика, социјални рад или локална управа. Добићете разумевање друштвених и личних аспеката криминала, развијте вештине критичког размишљања и постанете сигурни у своју способност да анализирате и размислите о различитим социолошким, правним и економским теоријама. Такође ћете добити преносиве вјештине у истраживању, управљању временом и писменој комуникацији.

Методе и стилови наставе

За разлику од традиционалног универзитетског окружења, наши курсеви онлине курса користе Виртуал Леарнинг Енвиронмент. Систем је дизајниран да прати и управља процесом учења у реалном времену и пружа вам тренутни приступ својим учним материјалима где год да се налазите.

Ова платформа за учење омогућава ученицима и туторима да активно учествују у разговорима у реалном времену и можете слушати и гледати жива предавања и семинаре преко Интернета. Студирање се врши у потпуности на мрежи и студијски програм може одговарати вашим радним и личним обавезама.

Подржавате вас током свог курса кривичног правосуђа од стране посвећеног Студентског саветника и имате прилику да редовно комуницирате са колегама ученицима и вашим ментором.

Методе процене

Ми усвојимо приступ заснован на задацима за оцјењивање умјесто испита. Криминалистичке и кривично-правосудне задатке се заснивају на радном искуству у стварном животу и стално оцјењују наставници.

Увек ћете бити свесни тренутне привремене оцене од почетка програма, што вам омогућава да процените успех ваших тренутних метода рада и јасно идентификујете области за побољшање.

Верујемо да вам ова транспарентност пружа информације које су вам потребне да бисте максимално искористили свој курс. То постижемо помоћу:

  • јасно показујући своје оцјене у књизи разреда, који се могу видети кад год се пријавите на платформу за учење;
  • процењени брзи преокрет рада како би се осигурало да је ваша оцјена књига увек актуелна;
  • процењују свој рад кроз модул, а не да чекају завршне испите;
  • обезбеђујући да имате редовни контакт са саветником за ученике;
  • једноставност и транспарентност у дизајну наших критеријума процене.

Такође имамо политику да обезбедимо да је рад поднет од стране ученика аутентичан. Као и чињеница да се сви радови често оцјењују, користимо добро успостављен електронски систем за надгледање како би проверили плагијат.

Након успјешног завршетка дипломске студије из области криминологије и кривичног правосуђа, бићете позвани да присуствујете церемонији додјеле диплома на Универзитету у Ессеку, Цолцхестер Цампус.

Каријере дестинације

Каријере везане за криминологију и кривично правосуђе су веома разноврсне и овај курс пружа одличну обуку за рад у полицији, пробацијама, затворима, омладинском раду, услугама омаловажавања младих и приватним и добровољним секторима. Остале могућности укључују улоге унутар служби кривичног правосуђа, као што су службеници за кретање суда и радници на леку или алкохол. Студенти су се такође преселили у државну службу, новинарство или професионалне позиције у оквиру добровољног сектора, као што су финансирачи и менаџери пројекта.

Услови за упис

Имамо флексибилне услове уласка који гледају како на ваше академско искуство, тако и на радно искуство, као и на вашу мотивацију да проведете курс. Постоје две улазне руте на нашу диплому (БАУ) за криминологију и кривично правосуђе:

1 - Академска улазна рута

У циљу задовољавања услова за академски улазни пут за нашу диплому из области криминологије и кривичног правосуђа, морате имати најмање сљедеће квалификације:

  • Два нивоа А или еквивалентна; плус
  • Ако енглески није ваш први језик, ИЕЛТС (Ацадемиц) 6.0 или еквивалент.
  • Ако немате ИЕЛТС или еквивалентну квалификацију, од студената захтевамо бесплатан тест на енглеском језику.

2 - Отворите улазну руту

Ми препознајемо да можете стећи вјештине на различите начине и да претходни академски резултати нису једини показатељ способности апликанта. Стога, ако не задовољавате минималне академске стандарде изнад, и даље имате право да се упишете преко наше Опен Ентри руте.

Ваша апликација ће се разматрати на индивидуалној основи узимајући у обзир вашу мотивацију за рад на курсу, претходном радном искуству и другим релевантним квалификацијама које показују вашу способност да успешно завршите програм.

Студенти примљени путем ове руте биће дозвољени да започну курс и направи процену да ли је то за њих у току прве три недеље. Сви кандидати морају да положе свој први задатак у току овог времена како би наставили студије.

Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 30 programa koje nudi University of Essex Online »

Ласт упдатед October 23, 2018
Ovaj kurs je Online студије
Start Date
Otvoren upis
Duration
48 Месеци
Fleksibilno vreme
Price
18,480 GBP
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Otvoren upis
Krajnji rok za prijavu
Start Date
Otvoren upis
Krajnji rok za prijavu